'Transformeer je leven in 12 maanden: ontdek het geheim van zelfliefde en geluk'

Jaarprogramma

Jij Verdient Het Om De Beste Versie Van Jezelf Te Zijn

Programma
selflove

Maandag

Dankbaarheidsoefening + schriftelijke les

Quoteboek-vrouw-.jpg

Dinsdag

Quote + opdracht van de week

5A8FA9ED-8CD9-42FF-9B76-5ACE37AC0F8A.jpeg

Woensdag

Affirmatie + vraag van de week

Kaars-1-klaar-.png

Vrijdag

Dankbaarheid + samenvatting

100-dagen-3.jpg

Zondag

Quote + affirmatie + boek/ podcast van de week

Stel je eens voor dat je iedere dag opstaat vol energie, vol met zelfvertrouwen en dankbaarheid. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn maar het is mogelijk met ons jaarprogramma voor een gelukkiger leven.

Het jaarprogramma is ontworpen om je belemmeringen in je leven te identificeren en ze vervolgens te overwinnen. Hierdoor kun je uiteindelijk meer geluk ervaren. Je gaat leren hoe je jouw emoties en gedachtes kunt transformeren om een leven te creëren waarin je meer geluk en zelfliefde ervaart.

Het jaarprogramma speelt zich af via Whatsapp en is voor iedereen toegankelijk. Je wordt ingedeeld in een groep en ontvangt vijf dagen per week berichten met onderwerpen als:  
– Dankbaarheid
– Zelfliefde
– Emoties en gedachtes 
– De wet van aantrekking 

Als je klaar bent voor meer geluk en zelfliefde in je leven dan is ons jaarprogramma de perfecte oplossing voor jou. Schrijf je nu in en ontdek hoe jij jouw leven voor altijd kunt veranderen. Je kunt je altijd aanmelden dus ook na 15 maart.

Je ontvangt vijf dagen per week berichten die jou gaan helpen om meer geluk en zelfliefde in je leven te ervaren. Je ontvangt op vaste dagen en tijdstippen berichten. Jij bepaalt wanneer je de berichten leest en toepast. Wij sturen de berichten in de chat en de rest staat op ‘stil’.  

We zijn een gezamenlijke community waarin we elkaar helpen zodat je er nooit alleen voor staat. Iedere dinsdag ontvang je een opdracht die jou gaat helpen om meer geluk en zelfliefde te ervaren in je leven.

Iedere woensdag wordt er een deelnemer zijn/haar casus gekozen en deze wordt in de groep voorgelegd. De deelnemers hebben de kans om elkaar te helpen door mij persoonlijk een antwoord te mailen. De beste antwoorden worden gedeeld zodat we elkaar kunnen steunen en helpen. 

Je bent welkom om onderdeel te worden van onze hechte gemeenschap waar we elkaar helpen om moeilijkheden aan te pakken en wordt de meest gelukkige versie van jezelf. 

Begin jouw reis


Totaal


Winkelwagen