Jaarprogramma Positievevibes 
Wij starten op 15 maart 2023 het jaarprogramma. Je kunt je aanmelden voor een maand, drie maanden, 6 maanden of een jaar. Tijdens deze challenge krijg je dagelijks berichten die jouw geluksgevoel en zelfliefde gaan bevorderen. Het jaarprogramma speelt zich af via Whatsapp en is voor iedereen toegankelijk. Je wordt ingedeeld in een groep en ontvangt vijf dagen per week berichten met onderwerpen als: dankbaarheid, zelfliefde, meer geluk, wet van aantrekking en nog veel meer.
 
Wat kun je verwachten?
Vijf dagen in de week ontvang je berichten, quotes, affirmaties, en opdrachten die jou meer zelfliefde en geluk in je leven brengen. We hebben een vast weekprogramma die we het gehele jaar blijven herhalen. 
 
Tijdlijn: 
Maandag: Dankbaarheidsoefening + schriftelijke les 
Dinsdag: Quote + opdracht van de week
Woensdag: Affirmatie + vraag van de week 
Donderdag: 
Vrijdag: Dankbaarheid + samenvatting 
Zaterdag: 
Zondag: Quote + affirmatie + boek/ podcast van de week
 
 
Community 
We zijn een gezamenlijke community waarbij je iedere dinsdag een opdracht krijgt die jou gaat helpen om meer geluk en zelfliefde te ervaren in je leven. Ook gaan we iedere woensdag een vraag behandelen die (anoniem) van jullie komt. Wij gaan samen deze casus bekijken en de antwoorden delen in de groep.

Zo kunnen wij elkaar samen helpen en weten we dat we niet alleen zijn. Problemen mogen worden besproken zo helpen wij elkaar om met moeilijkheden om te gaan. Iedere week komt er een nieuwe vraag in de groep van iemand die het wil delen.

Een gelukkiger leven

Begin jouw reis


Totaal


Winkelwagen