Niels van den Broek

Niels van den Broek

Mijn naam is Niels van den Broek, ik werk als zzp’er in de zorg en heb daarnaast een fascinatie voor zelfontwikkeling. Ik heb mijn bachelor Social degree behaald en heb talloze podcasts en boeken gelezen over psychologie en spiritualiteit. Ik vind de wisselwerking met wetenschap en spiritualiteit prachtig. Mijn reis begon toen een vriend mij aanraadde om een bepaald boek te lezen, wat mijn leven drastisch heeft veranderd. Ik ontdekte de kracht van mijn gedachtes en hoe ik mijn werkelijkheid kon creëren.

Uit deze fascinatie is Positievevibes ontstaan. Ik voelde mij zoveel gelukkiger dat ik dit wilde delen met mensen. Ik merkte dat ik als bewust was van mijn gedachtes en gevoelens en ik dit kon veranderen, mijn leven veranderde. Ik dacht dat het leven mij overkwam maar nu weet ik dat ik zelf het leven kan creëren.  Ik begon begonnen met quotes te delen op Instagram en vervolgens hieraan producten te koppelen. Er kwamen veel aanvragen voor coaching en handvaten om gelukkiger te leven.

Doordat er zoveel aanvraag was en ik als missie heb om zoveel mogelijk mensen te helpen om meer geluk te ervaren, zijn we begonnen met het organiseren van challenges. Deze challenges spelen zich af via Whatsapp en deelnemers ontvangen dagelijks berichten. In 2022 hebben we vijf challenges georganiseerd met onderwerpen als: zelfliefde, gewoontes veranderen en een gelukkiger leven. De reviews en veranderingen waren geweldig. In 2023 starten we met een jaarprogramma om zoveel mogelijk mensen te helpen om meer geluk en zelfliefde te ervaren.

Onze producten

Alle producten die Positievevibes_ aanbiedt zijn gemaakt voor zelfontwikkeling en om gelukkiger door het leven te gaan. Onze producten zijn in harmonie met de levensmissie; mensen helpen om gelukkig te zijn. De producten zijn van top kwaliteit.

Global teach veranderen in meditaties

Onze meditaties zijn geschreven door Niels van den Broek en ingesproken door Elianne. Elianne heeft jarenlange ervaring met het maken van meditaties.

Ze is gespecialiseerd in meditatiemuziek, binaural beats en het ontwerpen van de meditaties. De geweldige teksten en prachtige stem zorgen voor de perfecte meditatie combinatie.

Winkelwagen