Logozwart

Over mij

Over ons

Welkom bij Positievevibes_

Mijn naam is Niels van den Broek. Ik werk als zzp’er in de zorg en heb daarnaast een fascinatie voor zelfontwikkeling. Toen ik voor het eerst op aanraden van een vriend een boek had gelezen, was ik verkocht. Het idee dat ik invloed had op mijn gedachte en daardoor mijn hele werkelijkheid kon veranderen, inspireerde mij. Sindsdien heb ik talloze boeken, filmpjes, podcasts bestudeerd en ben ik er achter gekomen wat ik leuk vind om te doen in mijn leven, namelijk mensen helpen. Mensen helpen met hun mindset, want alles speelt zich af in jouw gedachte. Deze site moet jou gaan helpen om de beste versie van jezelf te kunnen worden om jou allermooiste leven te gaan leven, want dit verdien jij! Samen wil ik dit gaan bewerkstelligen door middel van geleide meditaties, affirmaties en in de toekomst nog veel meer.

Global teach veranderen in meditaties:

Onze meditaties zijn geschreven door Niels van den Broek en ingesproken door Elianne. Elianne heeft jarenlange ervaring met het maken van meditaties. Ze is gespecialiseerd in meditatiemuziek, binaural beats en het ontwerpen van de meditaties.  De geweldige teksten en prachtige stem zorgen voor de perfecte meditatie combinatie.

Producten

Alle producten die Positievevibes_ aanbiedt zijn gemaakt voor zelfontwikkeling en om gelukkiger door het leven te gaan. Onze producten zijn in harmonie met de levensmissie; mensen helpen om gelukkig te zijn. De producten zijn van top kwaliteit.